Husbilsverkstad Linköping - Automästarna

Vi servar din husbil till bästa pris med bästa kvalitét

Service - Reparation - Husbil

Automästarna utför service på i stort sett alla husbilar, vi utför kamremsbyte, kopplingsbyte, vanlig intervall service och felsökning diagnostik. Vi utför även spolning av automatlådan vilket innebär att vi byter all ATF olja i växellådan.
Automästarnas specialist kompetens där våra fordonsmekaniker har över 20 års erfarenhet. Vi är inte märkesbundna till något specifikt märke och det innebär att vi hjälper dig med din husbil vilket märke du än har.

Här är några av de husbilsmärkena som vi jobbat med: Adria, Burstner, Dethleffs, Elnagh, Fendt, Fiat, Hobby, Hymer, Iveco, Kabe, Knaus, McLouis, 
Klicka på Läs mer om öppettider och telefontider för verkstad.

 

Vi har stort kontaktnät med leverantörer och vårt mål är att du ska få bästa tänkbara pris hos oss och högsta kvalitét med bästa service.
Dagens husbilar har avancerad teknik och elektronik till både automatlådorna och motorstyrning. Det kräver mer av verkstäderna och vi har komplett husbilsverktad med instrument, verktyg och de senaste diagnostik verktygen.

Vi utbildar oss kontinuerligt för att hela tiden ligga i framkant och möta nya tekniker. Du kan känna dig trygg när du lämnar din husbil hos oss och vi gör alltid vårt bästa för att du ska vara nöjd.

Automästarna utför service och reparation på ett fackmannamässigt utförande och följer biltillverkarnas rekommendationer. Vi utför bildiagnostik, felkodläsning och reparera felen på din husbil som uppstår. Vi använder dessutom reservdelar från biltillverkarnas rekommendationer med kvalité.

 

Vi önskar att få hjälpa dig.
Kontakta oss för prisoffert till din husbil.
Ring oss på telefon: 013 - 10 50 40

Boka tid eller fråga om offert här: Boka/Offert

Öppettider bilverkstad:
Måndag - Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 15:00
Lunch stängt: 13:00 - 14:00

Telefontid verkstad:
Måndag - Torsdag 10:00 - 15:00
Fredag: 10:00 - 14:00

Tänk på att vi kan ha 4 veckors väntetid i verkstad under högsäsong (April - Augusti). Har du problem att komma fram på telefon så skicka e-post meddelande till oss. Då vi är ett litet företag och tar hand om ditt och andras fordon så är det ibland svårt att ta telefonsamtal. Men vi hoppas att dina frågorna kan skickas på e-post så återkommer vi med svar via e-post.

Viktigt att tänka på vid bokning av service eller reparation.
Inlämning sker normalt dagen innan din bokade tid. Inlämning sker fram till 16:45 Lås din husbil och kom in för att lämna över nyckeln samt få kvitto på inlämning.

Parkera husbilen utanför vår butik vid parkeringsplatserna för husbil som ligger längst upp till vänster mot staketet, om du är osäker fråga personal vid verkstadsbokning. Glöm ej att ta med serviceboken.
När din husbil är klar för att hämtas kontaktar vi dig med ett sms. Hämtning kan ske fram till 16:45 Ring telefon: 013-105040 eller e-posta: bokning.
Ditt fordon ska hämtas senast dagen efter att vi är klara med ditt fordon.

 

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644