McLouis service

McLouis Husbilsverkstad Linköping

Vi servar din husbil till bästa pris med bästa kvalitét

Automästarna utför service på McLouis husbilar. Vi utför kamremsbyte, kopplingsbyte, vanlig intervall service och felsökning diagnostik. Vi utför även spolning av automatlådan om du har automatlåda vill säga, vilket innebär att vi byter all ATF olja i växellådan.


Automästarnas specialist kompetens med över 20 års erfarenhet. Vi har stort kontaktnät med leverantörer till bästa tänkbara priser på reservdelar och det gör att vi är konkurrenskraftiga på service och reparationer. Främst när det gäller lite större reparationer är vi riktigt vassa med bra priser.

Hos Automästarna får du högsta kvalitét med bästa service. Dagens husbilar har avancerad teknik och elektronik till både automatlådorna och motorstyrning. Det kräver mer av oss som verkstad och det möter vi upp med en komplett husbilsverkstad med senaste instrumenten, verktygen och de senaste diagnostik verktygen.

Vi utbildar oss kontinuerligt för att hela tiden ligga i framkant och möta nya tekniker. Du kan känna dig trygg när du lämnar din husbil hos oss och vi gör alltid vårt bästa för att du ska vara nöjd.

Automästarna utför service och reparation på ett fackmannamässigt utförande och följer biltillverkarnas rekommendationer. Vi utför bildiagnostik, felkodläsning och reparera felen på din husbil som uppstår. Vi använder dessutom reservdelar från biltillverkarnas rekommendationer med kvalité.

Vi önskar att få hjälpa dig.

Kontakta oss för prisoffert till din husbil.
Ring oss på telefon: 013 - 10 50 40
Fråga om offert på din McLouis här >>

Öppettider bilverkstad:
Måndag - Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 19:00
Fredag: 08:30 - 15:00
Har du problem att komma fram på telefon, så återkommer vi så fort vi blir lediga. Viktigt att tänka på vid bokning av service eller reparation.
Inlämning sker normalt dagen innan din bokade tid. Inlämning sker fram till 17.00.

Lås din husbil och kom in för att lämna över nyckeln samt få kvitto på inlämning.
Parkera husbilen utanför vår butik vid parkeringsplatserna för husbil som ligger längst upp till vänster mot staketet, om du är osäker fråga personal vid verkstadsbokning.

Glöm ej att ta med serviceboken.
När din husbil är klar för att hämtas kontaktar vi dig med ett sms. Hämtning kan ske fram till 17.00 Ring telefon: 013-105040 eller e-posta: bokning

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644