Harley Davidson mc verkstad Linköping

MC Verkstad där vi lämnar garanti på service och reservdelar så att du som kund ska känna dig trygg och säker.
Vi servar Harley Davidson motorcyklar och följer riktlinjerna enligt europadirektiven 168/2013. Du som konsument kan lämna din Harley Davidson motorcykel hos oss
och vi kan även serva nya Harley Davidson motorcyklar där fabriksgaranti fortfarande gäller på 2år.

Det innebär att vi kan serva både nya och begagnade Harley Davidsona motorcyklar och stämpla serviceboken så att din 2åriga fabriksgaranti fortfarande gäller.

Vi på Automästarna är det gamla gänget med ett nytt företag, som erbjuder service, reparation och diagnostik för Harley Davidson.

Vi är en komplett service verkstad för motorcyklar och har lång gedigen kunskap att serva Harley Davidson. Mekanikerna har skruvat motorcyklar i över 20år.

Situationen har ändras lite grann och nu kan vi ta emot och serva alla märken, både nya och begagnade motorcyklar. När det gäller nya Harley Davidson som fortfarande har garanti tid kvar, så utför vi arbetet på ett fackmannamässigt utförande, vi har specialverktyg, diagnostikutrustning som krävs för att utföra arbetet.

Det enda vi inte kan göra i dagsläget är garanti åtgärderna/(fabrikationsfel) på nya motorcyklar.

Du kontaktar oss enklast igenom telefon eller e-post:

Automästarna
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping

Telefon: 013 - 10 50 40
Boka eller fråga om offert här: Boka/Offert

Nyhetsbrev | Prenumerera på oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi ger dig exklusiva erbjudande, provkörningar & värdecheckar. Du får alla nyheter först in i din e-post. Vi ger dig dessutom förtur på provkörningar. Passa på att bli prenumerant idag.

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644