Vinterförvaring 2023 - 2024

Vinterpaket Automästarna

OBS VI HAR BEGRÄNSAT MED PLATSER FÖR VINTERFÖRVARING: PASSA PÅ BOKA IN TID NU


Information gällande vinterförvaring:
1: Din motorcykel behöver minst garage försäkring som gäller för stöld, brand och glas.
(om olyckan är framme och det händer något så är det din försäkring som ska användas för din motorcykel). 
2: Du behöver tanka upp full tank till din motorcykel inför vinterförvaring 98 oktan bensin.
3: Dessutom behöver du ha en laddkabel för C-tek laddare, om inte det så behöver vi ha din batteriladdare om du har annat fabrikat på ladd kabel.
4: Inlämning för Vinterförvaring gäller från månad: från 1 oktober –  30:e April.
Du kan lämna in mc från 1:e oktober och måste hämta ut mc senast 30:e april.
5: Behöver du hämta ut ditt fordon av särskild anledning, så tillkommer en utlämningskostnad på: 2000kr om du ex vill hämta ut fordon mitt i vintern ex om du ska sälja osv. Då vi har många fordon så behöver vi flytta ut fordon för att just komma åt din motorcykel, samt det försvårar för oss
och det behöver planeras i förväg och vi behöver minst 5 arbetsdagar framförhållning om fordonet ska hämtas ut under pågående vinterförvaring, och ingen återbetalning kommer att göras.
6: Hämtning och lämning av motorcykel inför vinterförvaring kan köpas till som extra tillägg: Kostnad inom Linköping / Ljungsbro: 500kr/hämtning och 500kr/lämning. Har du din mc utanför Linköping så får du pris när vi vet plats. Vi bokar då upp tid och planerar för hämtning.
7: Vinterförvaring gäller ordinarie 7 månader från 1:e oktober till 30:e april 7 månader.
Du betalar totalbeloppet vid inlämning av din motorcykel.

Baspaketet  600kr/mån (4193kr)
Ingår Bas Vinterförvaring i trygga lokaler, Vi underhållsladdar din motorcykel och använder konservering av motor och tank.

Bronspaketet  941kr/mån ( 6592kr)
Ingår Brons Vinterförvaring i trygga lokaler, Vi underhållsladdar din motorcykel och använder konservering av motor och tank. Dessutom så utför vi en årsservice av din mc.

Silverpaketet 1141kr/mån ( 7987 kr)
Ingår Silver Vinterförvaring i trygga lokaler, Vi underhållsladdar din motorcykel och använder konservering av motor och tank. Dessutom så utför vi en årsservice av din mc och tvättning, skumtvättning av din mc.

Guldpaketet  1369kr/ mån ( 9587kr)
Ingår Guld Vinterförvaring i trygga lokaler, Vi underhållsladdar din motorcykel och använder konservering av motor och tank. Dessutom så utför vi en årsservice av din mc, tvättning, skumtvättning av din mc och avslutar med en rubbing, polering och lackförsegling av din motorcykel.

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Kokillgatan 2A
585 74 Ljungsbro
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644