Prisgaranti bilverkstad

PRISGARANTI HOS AUTOMÄSTARNA PÅ BILSERVICE & BILREPARATION

Bilservice och reparation gällande prisgaranti på service, reservdelar och reparation för våra tjänster angående bil. Det här innebär att vi strävar efter att hålla högsta kvalitet och matcha våra konkurrenters ordinarie pris.  

Automästarnas servicetekniker är specialiserade på moderna bilar med elektronik, automatlådor och bilteknik. Vi uppdaterar oss kontinuerligt med specialutbildningar för branschen. Vi servar i stort sett samtliga märken. 

När du lämnar din bil ska du känna dig trygg och vi lämnar 2års garanti på arbete och reservdel. Vi använder oss uteslutande av kvalitetsprodukter som motsvarar tillverkarnas rekommendationer för reservdelar, ibland använder vi även originaldelar. Vi använder kvalitetsoljor som håller högsta kvalitet och som passar din motor eller växellåda.

Vi använder oss utav senaste verktygen, diagnostik utrustning och programvaror för att kunna serva, uppdatera och felsöka din bil och utrustning.

Automästarna prisgaranti innebär att vi matchar det priset som du har fått från en märkesverkstad, eller icke märkesbunden bilverkstad som är en kontrollerad bilverkstad, det du behöver är att visa upp en offert som är specificerad med reservdelar och arbete som är likadan som vår service eller reparation visar. Prisgarantin gäller för konkurrenter inom Östergötlands län.

Offerten från någon av våra konkurrenter får högst vara 30 dagar gammal och ska vara specificerad gällande arbetsmoment och reservdelar. Prisgarantin gäller service och reparation. Prisgarantin gäller ej plåt-, glasarbeten eller fälg och däck. Prisgarantin gäller heller inte om konkurrenter kör en kampanj eller rabatt där de subventionerar priser på reservdelar eller arbetet.

För att vi ska kunna matcha priset så ska offert medtagas. Automästarna prisgaranti kan inte kombineras med våra andra erbjudanden, rabatter, kampanjer eller liknande.

Varmt välkomna till Automästarna
Våra servicetekniker tar väl hand om din bil

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Kokillgatan 2A
585 74 Ljungsbro
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644