Yamaha mc verkstad Linköping

MC Verkstad där vi lämnar garanti på service och reservdelar så att du som kund ska känna dig trygg och säker.
Vi servar Yamaha motorcyklar och följer riktlinjerna enligt europadirektiven 168/2013. Du som konsument kan lämna din Yamaha motorcykel hos oss
och vi kan även serva nya Yamaha motorcyklar där fabriksgaranti fortfarande gäller på 2år. 

Det innebär att vi kan serva både nya och begagnade Yamaha motorcyklar och stämpla serviceboken så att din 2åriga fabriksgaranti fortfarande gäller. yamaha-mc-service-linkoping

Vi på Automästarna är det gamla gänget med ett nytt företag, som erbjuder service, reparation och diagnostik för Yamaha motorcyklar.

Vi är en komplett service verkstad för motorcyklar och har lång gedigen kunskap att serva Yamaha. Mekanikerna har skruvat motorcyklar i över 20år, senaste tiden som Auktoriserad Triumph återförsäljare, vilket vi inte är idag men kompetensen är den samma.

Situationen har ändras lite grann och nu kan vi ta emot och serva alla märken, både nya och begagnade motorcyklar. När det gäller nya Yamaha motorcyklar som fortfarande har garanti tid kvar, så utför vi arbetet på ett fackmannamässigt utförande, vi har specialverktyg, diagnostikutrustning som krävs för att utföra arbetet. 

Det enda vi inte kan göra i dagsläget är garanti åtgärderna/(fabrikationsfel) på nya motorcyklar.

Du kontaktar oss enklast igenom telefon eller e-post:

Automästarna
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping

Telefon: 013 - 10 50 40
Boka eller fråga om offert här: Boka/Offert

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Kokillgatan 2A
585 74 Ljungsbro
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644