Bilverkstad

Automästarna utför bilservice och reparationer på de flesta bilmärken.  Audi | BMW | Mercedes | Porsche | Saab | VW | Volvo. Automästarnas specialist kompetens med fordonsmekaniker med över 20 års erfarenhet av service med bilar.

Eftersom vi inte är märkesbundna till något märke så kan vi hjälpa dig vad du än har för dröm bil. Vi utför proffesionella verkstadsarbeten med garanti.

Klicka på Läs mer om öppettider och telefontider för verkstad.

Dagens bilar med elektronik system till samtliga komponenter i bilen gör det mer svårare för privatpersoner och verkstäder behöver hela tiden ligga med i utvecklingen. Därför ser vi till att utbilda oss kontinuerligt. När du lämnar bilen hos oss ska du känna dig trygg och veta att du kommer att bli nöjd. 

Automästarna utför service och reparation på ett fackmannamässigt utförander och följer biltillverkarnas rekommendationer. Vi utför bildiagnostik, felkodläsning och reparera felen på din bil som uppstår. Vi använder dessutom reservdelar från biltillverkarnas rekommendationer med kvalité. Vi utför även service på automatlådor. Välkommen att boka in tid hos Automästarnas Verkstad. 

Tänk på att vi kan ha 4 veckors väntetid i verkstad under högsäsong (April - Augusti). Har du problem att komma fram på telefon så skicka e-post meddelande till oss. Då vi är ett litet företag och tar hand om ditt och andras fordon så är det ibland svårt att ta telefonsamtal. Men vi hoppas att dina frågorna kan skickas på e-post så återkommer vi med svar via e-post.

Bokning av service görs via E-post: Klicka på länk nedan. 

E-post: Bokning av Service

Vi önskar alla offerter och bokningar av service via e-post.  Vi har begränsat telefon tiderna pga av ökad belastning och för att vi ska hinna med att ta hand om alla kunder så är det viktigt att ni använder e-post. Viktigt att tänka på vid bokning av service eller reparation.

Inlämning sker normalt dagen innan din bokade tid. Inlämning sker fram till 16:45. Lås din bil och kom in för att lämna över nyckeln samt få kvitto på inlämning.

Parkera bilen utanför vår butik. Glöm ej att ta med serviceboken. När din bil är klar för att hämtas kontaktar vi dig via sms. 

Hämtning kan ske fram till 16:45 . Ditt fordon ska hämtas senast nästkommande vardag efter att du fått sms.
E-posta: bokning

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Kokillgatan 2A
585 74 Ljungsbro
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644