Allbilsverkstad i Linköping - Serva bilen hos oss

Automästarna är en allbilsverkstad och hjälper dig att serva bilen professionellt. Vi har de modernaste diagnostik verktygen och våra mekaniker har lång erfarenhet och flera kompetensutbildningar. Vi lämnar vår bilservice med garantivillkor. När vi servar din bil så följer vi ditt bilmärkes rekommendationer som tillverkaren ställer.

Vi servar följande bilmärken: Audi, BMW, Camaro, Chevrolet, Chrysler, Corvette, Citroen, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Iveco, Izuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mini, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Porsche, Rover, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Volvo, VW, Toyota.

Det innebär att vi kan serva både nya och begagnade bilar. Vi fyller i din servicebok och använder dessutom digital servicebok. 

Vi på Automästarna finns i Linköping på Roxtorpsgatan 16B, vi är anslutna till AD Bilverkstad. Vi utför bildiagnostik, felsökning, reparation och bilservice med trygghet. 

Vi är en komplett bilverkstad för bilar och har lång gedigen erfarenhet att serva bilar. Mekanikerna har skruvat bilar i över 20år.

Du kontaktar oss enklast e-post:

Automästarna
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping

Telefon: 013 - 10 50 40
Boka eller fråga om offert här: Boka/Offert

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644