Suzuki GSX-R1000R

Racerbanan och Gatans Kung

Ibland är det värt att vänta på att Suzuki ska komma med något nytt. Nu är Kungarnas Kungar tillbaka. Starkare än någonsin, snabbare än alla och dessutom så kraftfull att asfalten krullar sig. Sedan Suzuki kom med GSX-R har det sålts över 1 miljon exemplar. Mer än 15år har gått sedan den första GSX-R1000 kom och förvandla sporthojsklassen för evigt.

6:e Generationen GSX-R1000 med alla förbättringar är hojen som visar vem som är och alltid varit Kungen över alla Sporthojar. Teknik, passion och Ingenjörskonst i ypperhet. Det här är den mest kraftfullla, hårdaste, råaste och miljövänligaste GSX-R som någonsin byggts.

Den nya GSX-R1000 har ändrats i chassit, blivit kompaktare och är mer som en 600cc/750cc chassi. 202hk med en vikt på 203kg fulltankad och körklar.

I grunden är GSX-R1000R en GSX-R1000 men som har fått med extra godis, startkontrollsystem (Launch Control System), Dubbelriktat quickshift växlingssystem ac racing typ, vilket gör 
att föraren kan växla upp och ner utan att använda kopplingen, eller slå av på gasen.

Det sitter också Showa BFF stötdämpare på plats tillsammans med den upp och nervända Showa BFF- framgaffeln för optimal fjädringsprestanda. Batteriet är av lågviktsmodell.

Motorstyrningssystemet har också blivit extremt effektivt, Har fått bättre gasrespons, och bättre förbränningseffektivitet.

GSX-R1000R är byggd för att fungera praktiskt, perfekt och vara pålitlig för att få alla att bli en bättre förare. Ny teknik som utvecklats i MotoGP.

Det här är den mest avancerade, mest kraftfulla och aggresivaste Suzuki GSX-R i historien. Det nya utseendet är så läckert och lyckat.

Tar du bort backspeglarna, nummerskylthållaren och tejpar lyktorna så är den körklar för banan.

Välkommen att snart provköra hos Automästarna. Var snabb med att beställa ditt exemplar. Begränsad tillgång av hojar. Vill du vara säker, beställ redan nu.

 

Hitta till oss

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Kokillgatan 2A
585 74 Ljungsbro
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644