Moto Guzzi mc verkstad 

MC Verkstad med garantivillkor och trygg service med kompetens. Vi servar Moto Guzzi motorcyklar och följer tillverkarens rekommendationer, har rätt utbildning och utrustning. Det innebär att vi kan serva både nya och begagnade Moto Guzzi motorcyklar, och stämpla serviceboken så att din garanti fortfarande gäller. 

Vi på Automästarna är det gamla gänget med ett nytt företag, som erbjuder service, reparation och diagnostik för Moto Guzzi motorcyklar.

Vi är en komplett service verkstad för motorcyklar och har lång gedigen kunskap att serva Moto Guzzi. Mekanikerna har skruvat motorcyklar i över 20år, senaste tiden som Auktoriserad Triumph återförsäljare, vilket vi inte är idag men kompetensen är den samma.

Situationen har ändras lite grann och nu kan vi ta emot och serva alla märken, både nya och begagnade motorcyklar.
När det gäller nya Moto Guzzi motorcyklar som fortfarande har garanti tid kvar, så följer vi tillverkarens riktlinjer för att kunna utföra sercvicen enligt deras garantiföreskrifter. 

Vi är Auktoriserad Moto Guzzi återförsäljare och verkstad vilket innebär att vi åtar oss garanti åtgärderna/(fabrikationsfel) på nya Moto Guzzi motorcyklar.

Nyhetsbrev | Prenumerera på oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi ger dig exklusiva erbjudande, provkörningar & värdecheckar. Du får alla nyheter först in i din e-post. Vi ger dig dessutom förtur på provkörningar. Passa på att bli prenumerant idag.

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644