Quadro mc verkstad Linköping

MC Verkstad med garantivillkor och trygg service med kompetens. Vi servar Quadro motorcyklar och följer tillverkarens rekommendationer, har rätt utbildning och utrustning. Det innebär att vi kan serva både nya och begagnade Quadro motorcyklar, och stämpla serviceboken så att din garanti fortfarande gäller. 

Vi på Automästarna är det gamla gänget med ett nytt företag, som erbjuder service, reparation och diagnostik för Quadro motorcyklar.

Vi är en komplett service verkstad för motorcyklar och har lång gedigen kunskap att serva Quadro. Mekanikerna har skruvat motorcyklar i över 20år, senaste tiden som Auktoriserad Triumph återförsäljare, vilket vi inte är idag men kompetensen är den samma.

Situationen har ändras lite grann och nu kan vi ta emot och serva alla märken, både nya och begagnade motorcyklar.
När det gäller nya Quadro motorcyklar som fortfarande har garanti tid kvar, så följer vi tillverkarens riktlinjer för att kunna utföra sercvicen enligt deras garantiföreskrifter. 

Vi är Auktoriserad Quadro återförsäljare och verkstad vilket innebär att vi åtar oss garanti åtgärderna/(fabrikationsfel) på nya Quadro motorcyklar.

Du kontaktar oss enklast igenom telefon eller e-post:

Automästarna
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping

Telefon: 013 - 10 50 40
Boka eller fråga om offert här: Boka/Offert

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Kokillgatan 2A
585 74 Ljungsbro
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644