Suzuki mc verkstad Linköping

Vi är Auktoriserad Suzuki MC och det innebär att du som kör en ny eller begagnad Suzuki kan vända dig till oss och serva, reparera motorcykeln hos oss med gällande garantivillkor. Vi har Suzuki utbildade tekniker och har en komplett verkstad med alla verktyg och diagnostik för din Suzuki.

Du kan vända dig till oss för alla tänkbara frågor gällande Suzuki MC. Vi håller även på att förbereda Suzuki Mc service verkstad Linköping - Auktoriserad Suzuki MC oss för att även bli återförsäljare av Suzuki MC modeller. Är du intresserad av en ny Suzuki modell kontakta oss så kan vi diskutera dina önskemål. 

MC Verkstad med garantivillkor och trygg service med kompetens Vi servar Suzuki motorcyklar och följer tillverkarens rekommendationer, har rätt utbildning och utrustning. Det innebär att vi kan serva både nya och begagnade Suzuki motorcyklar, och stämpla serviceboken så att din garanti fortfarande gäller. 

Vi på Automästarna är det gamla gänget med ett nytt företag, som erbjuder service, reparation och diagnostik för Suzuki motorcyklar.

Vi är en komplett service verkstad för motorcyklar och har lång gedigen kunskap att serva Suzuki. Mekanikerna har skruvat motorcyklar i över 20år, senaste tiden som Auktoriserad Triumph återförsäljare, vilket vi inte är idag men kompetensen är den samma.

Situationen har ändras lite grann och nu kan vi ta emot och serva alla märken, både nya och begagnade motorcyklar.

När det gäller nya Suzuki motorcyklar som fortfarande har garanti tid kvar, så följer vi tillverkarens riktlinjer för att kunna utföra sercvicen enligt deras garantiföreskrifter. 

Vi är Auktoriserad Suzuki återförsäljare & verkstad vilket innebär att vi åtar oss garanti åtgärderna/(fabrikationsfel) på nya Suzuki motorcyklar.

Du kontaktar oss enklast igenom telefon eller e-post:

Automästarna
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping

Telefon: 013 - 10 50 40
Boka eller fråga om offert här: Boka/Offert

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Kokillgatan 2A
585 74 Ljungsbro
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644