DSG / DCT Automatlåda

När det gäller DSG / DCT automatiska växellådor så finns de i två huvudutföranden. Den ena DSG automatlåde typen har en "torr" dubbelkoppling, dvs den ligger ej i oljebad. Den här typen av DSG automatlåda behöver inte oljebyte på samma sätt eller lika ofta som DSG växellådorna där dubbelkopplingen ligger i olje bad ( våt koppling ).

Vi rekommenderar dig att vi får kontrollera oljan i din DSG automatlåda vid motorservice eller om du vill boka in separat tid för detta. Vi rekommenderar oljebyte/spolning med intervall på 6000 mil mellanrum. Vi kontrollerar även vad biltillverkaren säger om servicebehovet. 

Beställ service/Spolning av din Automatlåda nu, betala om 3 månader.

Vi samarbetar med Santander och Wasa Kredit. Vi kan erbjuda 3 månader räntefri avbetalning. Du kan lugnt beställa service/spolning nu och vänta med betalning upp till 3 månader räntefritt. För att höra mer om erbjudandet och upplägg på räntefri betalning så kontaktar du oss på telefon eller e-post.

 

Automästarnas mekaniker har hög kompetens och utbildning på Automatlådor. Vi använder oss av moderna verktyg, spolmaskin och diagnostik utrustning. 
Ring oss för att rådfråga eller boka tid.

Tel: 013 – 10 50 40
e-post: Fråga om service eller boka service

Automästarna
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Kokillgatan 2A
585 74 Ljungsbro
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644