CVT - Automatlåda

Förkortningen CVT står för Continously Variable Transmission och är en steglöst variabel växellåda, i grunden enligt samma princip som de tidigare fabrikaten som drevs med gummiremmarna men har nu istället bytts mot en kraftig kedja, vilken löper mellan hjul med variabel diameter.

Många namn förekommer på dessa växellådor, Subaru kallar sin Lineartronic, Audi Multitronic osv. Den här typen av växellåda är god idé att intervall byta olja på.

Vi rekommenderar oljebyte/spolning med intervall på 6000 mil mellanrum. Vi kontrollerar även vad biltillverkaren säger om servicebehovet. 

Beställ service/Spolning av din Automatlåda nu, betala om 3 månader.

Vi samarbetar med Santander och Wasa Kredit. Vi kan erbjuda 3 månader räntefri avbetalning. Du kan lugnt beställa service/spolning nu och vänta med betalning upp till 3 månader räntefritt. För att höra mer om erbjudandet och upplägg på räntefri betalning så kontaktar du oss på telefon eller e-post.

Automästarnas mekaniker har hög kompetens och utbildning på Automatlådor. Vi använder oss av moderna verktyg, spolmaskin och diagnostik utrustning. 
Ring oss för att rådfråga eller boka tid.

Tel: 013 – 10 50 40
e-post: Fråga om service eller boka service

 

Automästarna
Roxtorpsgatan 16B
582 73 Linköping

 

Företaget

Automästarna i Östergötland AB
Kokillgatan 2A
585 74 Ljungsbro
Tel: 013-105040
Org nr: 556944-1644